© 2017 MetdeheleClubnaardeDordogne.nl. Alle rechten voorbehouden.
Heeft u weinig tijd om uw vakantie uitstapjes in te plannen? Of weet u nog niet helemaal waar dat lekkere restaurantje zit? Dan kunnen wij Wendy van harte aanbevelen. Wij hebben haar in de Dordogne leren kennen, haar Frans is vloeiend en ze heeft veel contacten met de lokale bevolking.

Reserveren?
Bel nu
+33 55 355 3071
of stuur een e-mail
Hartelijk welkom in De Dordogne, één van de mooiste streken van Frankrijk. Ideaal voor een heerlijke vakantie. De Périgord is echt fantastisch. U komt ogen en oren te kort. Daarom help  ik u graag met Tips & Trips om uw verblijf in de Dordogne onvergetelijk te maken.

Zelf woon ik ruim 14 jaar in de  Dordogne. Ik ken de plekken die u beslist moet zien, maar ook de geheime adresjes die u zelf nooit zult vinden. Ik kan u ook 'op weg helpen'. Met een paar tips, en alvast het restaurant voor u reserveren. Wilt u met uw eigen kookclub naar de markten waar de 'chefs' ook zelf hun inkopen doen? Ik kan het allemaal voor u regelen.Tips & Trips van Wendy
Aanbod 1: Drie tips van Wendy

Wilt u tijd besparen?
Zonder omwegen naar het juiste adres?
Teleurstellingen voorkomen?
Maar gewoon heerlijk genieten, en mij het regelwerk laten doen?

Kies dan voor "Drie Tips van Wendy". Ik regel voor u 3 wensen op het gebied van restaurants (inclusief reserveren), attracties, musea, theater (inclusief reserveren), verhuur van vervoermiddelen etc. Voor deze service reken ik 50 Euro.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@luxevakantiehuis-dordogne.com. Ik neem dan contact met u op.


Aanbod 2: Trip met Wendy

Een wijnreis door de fraaie Bordeaux velden? Een culinaire trip naar het truffel mekka? Een sportieve ontdekkingstocht in de prachtige Dordogne? Kies voor een zorgeloos verblijf in de Dordogne en besteed de organisatie uit. Ik geef graag  vorm aan uw reiswens. Hoe onbezonnen, lastig of gek. Ik bezorg u een onvergetelijke tijd.  Samen kijken we naar de invulling en creëren we een programma tot in detail, van a tot z: routes, reserveringen, afspraken, tijdsplanning etcetera.
Maatwerkprogamma's pur sang, voor kleine en grote groepen,  voor kleine maar ook grote budgetten.

Interesse? Stuur BIJTIJDS een e-mail naar info@luxevakantiehuis-dordogne.com.
Ik neem dan contact met u op.