© 2017 MetdeheleClubnaardeDordogne.nl. Alle rechten voorbehouden.
Le Touroulet
24800 Chaleix
Frankrijk
Tel: + 33 55 355 3071
info@metdeheleclubnaardedordogne.nl


Contactgegevens
Sinds 2001 wonen we in de Dordogne. We willen hier nooit meer weg. Jamais, zeggen we inmiddels, en onze beide kinderen zeggen dat woord zelfs in accentloos Frans. In ons piepkleine dorpje leven wij het leven, zoals volgens ons, het leven bedoeld is. In de Dordogne ben je niet haastig op weg naar nergens, maar bekwaam je je in de joie de vivre. We leren er nog dagelijks bij, want in de Perigord raak je niet uitgekeken en beleef je elke dag een nieuw avontuur.

Onze verhalen naar het Nederlandse thuisfront werkten zeer aanstekelijk. Iedereen wilde bij ons op bezoek komen. Want ook onze website www.luxevakantiehuis-dordogne.com is natuurlijk pure reclame voor de Dordogne.

Afijn, onze vrienden en kennissen riepen soms letterlijk: "we komen met de hele club naar de Dordogne". Zo ontstond het idee van deze "met de hele club naar de Dordogne". Het is een unieke formule, die we eerst hebben uitgeprobeerd op onze beste vrienden en kennissen. Die zijn nu nog enthousiaster geworden. Dus wat houdt je nog tegen: kom met de hele club naar de Dordogne. Soyez les bienvenus!

Zsuzsi en Floris Stork
Reserveren?
Bel nu
+33 55 355 3071
of stuur een e-mail