© 2017 MetdeheleClubnaardeDordogne.nl. Alle rechten voorbehouden.
"Het was echt leven als god in Frankrijk"
Wij blikken terug op een fantastische fietsvakantie. Samen met een bevriend stel en onze jonge kinderen hebben we schitterende tochten gemaakt. Absolute aanrader: 'Saint-Pardoux-la-Rivière à Thiviers'. Af en toe een klimmetje, maar het was voor onze kinderen 10 en 11 jaar goed te doen. Elke dag was het daarna heerlijk uitrusten in het prachtige Puy Martin. Alle zes hebben we een heerlijke vakantie gehad. We komen terug!
A. Arnolds, Amsterdam


"Een heel koninkrijk voor ons gezin alleen"
Onze Koperen Bruiloft hebben we gevierd met een weekje Chateau La Rhue. We hadden echt een koninkrijk voor ons gezin. De kids voelden zich de hele week prinsheerlijk en hebben zich uitstekend vermaakt. Vooral de kanotocht vanaf Brantôme was een belevenis.
' s Avonds, als de kinderen razendsnel in dromenland waren, maakten we samen op het terras een goede fles soldaat. Frankrijk op zo'n manier beleven is uniek en raad ik iedereen aan.
J. Theunissen, Laarbeek
"Zeven dagen lang, sterke culinaire verhalen"
Waar Abraham de mosterd haalt, wisten we al. Maar hoe komt hij aan z'n kruiden? De hele kookclub kent nu z'n vaste adresjes. Met z'n zessen hebben we profijt gehad van de luxe keuken van Landgoed Le Peyret. 's Ochtends een culinair hoogtepunt bezoeken, 's middags luieren, eind van de middag koken en 's avonds elkaar sterke culinaire verhalen vertellen. Overigens, dat zwembad zorgde er wel voor dat we nauwelijks zijn aangekomen! Nog bedankt voor alle restauranttips: Moulin du Roc was een prima afsluiting van een geweldige week.
M. Boomgaard, Naarden
"Eindelijk weer eens met de hele familie bij elkaar"
De familiereünie was een daverend succes. La Fournerie is super en tot in de puntjes verzorgd. Iedereen heeft genoten van jong tot oud. Gelukkig was het weer prima en daardoor het zwembad favoriet. Maar de tennisbaan was natuurlijk ook heerlijk. Zelfs met een grote groep, we waren toch met 10 personen, is het huis perfect. Je hebt genoeg ruimte voor jezelf en zit niet op elkaars lip. Absolute aanrader voor alle families die geen zaaltje willen huren in Hotel de Gouden Kip.
H. van Esveld, Bennekom
Reserveren?
Bel nu
+33 55 355 3071
of stuur een e-mail