© 2017 MetdeheleClubnaardeDordogne.nl. Alle rechten voorbehouden.
Kookclubs
Fietsclubs
Fietsen in de Dordogne. Dit prachtige heuvelachtige landschap heeft voor de fietsers veel te bieden. Niet te steil, dus ook voor de minder fanatiekelingen nog goed te doen. De fiets kan mee op reis of u huurt 'm gewoon hier. Onze lokale contacten met verhuurbedrijven zorgen voor de kwaliteit die u wenst. Wedden dat uw vaste fietsclubje laaiend enthousiast is om met z'n allen een fraai vakantiehuis te huren en van daaruit de mooiste tochten te maken? LEES MEER >
Vriendenclubs
Familiedagen
Met de hele familie een weekje naar een luxe vakantiehuis? Dan komt elke generatie aan z'n trekken! Niemand zit elkaar in de weg, en toch ben je gezellig allemaal samen. Daar kan geen hotel of camping tegenop. Vier je zilveren bruiloft of je familiedag eens anders. In de Dordogne zijn wel 20 accommodaties voor een onvergetelijke reŁnie, waar jong en oud meteen plannen smeed voor volgend jaar.

Jaarclubs
Ooit gedacht tijdens de oprichting van de Jaarclub, dat u tig jaar later de Dies in de Dordogne zou vieren? En dat de partners allemaal mee zijn gegaan? Niets is onmogelijk! De Périgord heeft iedereen veel te bieden op sportief, culinair en cultureel gebied. En thuis te komen in jullie eigen luxe vakantiehuis met een fraai terras om bij een mooi glas wijn de volledige historie van de Jaarclub de revue te laten passeren. We zitten klaar voor elke Ab Actis of Preases die zijn of haar jaarclub een onvergetelijke Dies wil bezorgen.
Echte goede vrienden of echte boezemvriendinnen moet je koesteren. Dat kan heel goed in de Dordogne. De beste omgeving om jouw quality time door te brengen. Tijd om bij te kletsen, samen lange wandelingen maken, geinen op het terras, eindeloos bomen aan de keukentafel. Geloof ons, echte vriendschap kan niet zonder een jaarlijks weekje met-de-hele-club-naar-de-Dordogne.
Op excursie met je kookclub naar de Dordogne is gewoon een must.
In de Dordogne liggen de roots van de Franse keuken. Wat is er leuker om samen met je vaste kokkerrelclub de marktjes en de caves te bezoeken, waar je al die zaken vindt die je in Nederland alleen maar uit een receptenboek kent. Pak dus snel je koffers, dan zoeken wij ondertussen een vakantiehuis met een goed uitgeruste keuken. Ook vertellen we u de juiste adresjes voor de lokale ingrediŽnten zoals truffels, foie gras, eend, wild en natuurlijk de mooiste wijnen. LEES MEER >


Reserveren?
Bel nu
+33 55 355 3071
of stuur een e-mail
Businessclubs
Dat het managementteam creatief moest zijn was een must, maar dat er zoveel goede ideeen werden geopperd tijdens de "back to our roots" sessie was verrassend. De gezelligheid van het samen koken en het bezoek aan de Cognacproeverij van Remy Martin heeft het team alleen nog maar dichter bij elkaar gebracht. Deze sessies liggen gemakkelijk dicht bij de Cognacstreek en daarom net buiten de Dordogne streek.